Opis operacije

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

www.eu-skladi.si

Inkubator Sežana v sodelovanju z javno agencijo Spirit v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih 2016 in 2017 »SIO 2016-2017« izvaja operacijo SIO-INKSEŽANA-2016-17, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Namen javnega razpisa je, preko subjektov inovativnega okolja vzpostaviti standardizirano, geografsko in programsko uravnoteženo podporo zagonu, razvoju in rasti inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti.

Cilj javnega razpisa je spodbuditi zagon, rast in razvoj inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti. Povečati želimo njihovo inovacijsko aktivnost, mednarodno konkurenčnost in internacionalizacijo.

 

V okviru projekta SIO 2016-17 bomo dosegli naslednje rezultate:

 • prepoznali 20 inovativnih poslovnih idej,
 • zagnali in inkubirali 7 novih podjetij,
 • organizirali 11 enodnevnih podjetniških dogodkov,
 • povečali število zaposlenih v regiji.

Operacija je sofinancirana s pomočjo Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. www.eu-skladi.si
 • Inkubator d.o.o. Sežana
  Kraška ulica 2, 6210 Sežana Slovenija
 • Telefon: +386 5 7313 500
  Faks: +386 5 7313 501

  pišite nam